Ontdek elektrisch rijden

Het leasen van een elektrische auto kan voordelig zijn op het gebied van duurzaamheid, kosten, onderhoud en rijervaring. Ontdek hier alle voordelen van elektrisch rijden en lees hoe het werkt.

Verklein uw voetafdruk

Elektrische auto’s stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor ze een groenere en schonere mobiliteitsoplossing zijn. Door een elektrische auto te leasen, draagt u bij aan het verminderen van de luchtvervuiling en het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

Lager maandbedrag

Hoewel de initiële kosten van een elektrische auto mogelijk hoger zijn dan die van een traditionele auto, kunnen de operationele kosten lager zijn. Elektriciteit is over het algemeen goedkoper dan benzine of diesel, waardoor u bespaart op brandstofkosten. Bovendien zijn elektrische auto’s meestal vrijgesteld van bepaalde belastingen.

Voordelen elektrische auto leasen

Rijervaring en technologie

Elektrische auto’s bieden vaak een soepele, stille en responsieve rijervaring. Ze hebben directe acceleratie en leveren aanzienlijke koppelkracht. Bovendien zijn ze uitgerust met geavanceerde technologieën en functies, zoals regeneratief remmen, connectiviteit en infotainmentsystemen.

Technologische innovatie

Elektrische auto’s bevatten vaak geavanceerde technologieën en functies die het rijden veiliger, gemakkelijker en leuker maken, zoals regeneratief remmen, geavanceerde infotainmentsystemen en slimme oplaadmogelijkheden.