Wat is Full operational lease?

Met operational lease kunt u een zakelijke leaseauto rijden voor een vast bedrag per maand. Alles is inbegrepen, van onderhoud, reparaties, banden en pechhulp tot verzekeringen, vervangend vervoer en wegenbelasting. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij, dus u loopt geen enkel risico en hoeft zich niet bezig te houden met de aankoop of verkoop van de auto.

Aan het einde van de leaseperiode levert u de leaseauto weer in en kunt u een nieuwe kiezen.

Ervaar het gemak

Bij Myleasecar bieden we een full operational lease aan die vergelijkbaar is met het huren van een auto voor een langere periode. Voor een vast bedrag per maand kunt u of uw medewerkers gedurende de afgesproken periode gebruikmaken van een zakelijke leaseauto naar keuze. Het bepalen van de gewenste auto is volledig aan u! Bovendien is al het benodigde onderhoud aan de auto inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Standaard inbegrepen

Geen zorgen meer

Wilt u zich nooit meer zorgen hoeven maken over uw wagenpark? Kies dan voor Full Operational Lease bij Myleasecar. Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle operationele zaken en het economische risico uit handen.

Wij kopen de leaseauto’s aan, zorgen ervoor dat ze altijd in topconditie zijn en regelen alle bijkomende zaken. Met onze volledige service kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Snel leverbaar

Nieuwe auto’s hebben steeds vaker een lange levertijd. Maar wij hebben voldoende zakelijke leaseauto’s op voorraad met snelle levertijden.

Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto voor een laag tarief? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn gelieerd aan de Huijink Mobility Groep en hebben daardoor altijd een auto die bij u past.