Lease op uw manier

Wij bieden diverse autolease vormen aan. Ontdek hieronder de mogelijkheden of neem direct contact met ons op. We staan klaar om u te helpen met een op maat gemaakte oplossing die past bij uw wensen.

Full operational lease

Bij Full operational lease zijn alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de auto in het leasecontract opgenomen.

Wilt u zonder zorgen op weg? Met Full Operational Lease bent u volledig voorzien. Inbegrepen zijn onder andere: verzekeringspremies, onderhoudskosten, reparatiekosten, schadekosten, afschrijvingen en houderschapsbelasting.

Netto operational Lease

Netto Operational Lease lijkt op Full Operational Lease, maar is exclusief de servicecomponenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud, schade en verzekering.

U kiest voor Netto Operational Lease als u uw bedrijfsauto wel wilt financieren, maar niet op uw balans wilt hebben staan.

Shortlease

Met Shortlease bent u zeer flexibel. U zit niet vast aan een leasecontract van een paar jaar, maar profiteert wel van lagere tarieven dan de standaard huurtarieven.

Importlease

Met Importlease kunt u een luxe, licht gebruikte of zelfs nieuwe auto leasen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Ideaal als u een luxe auto wilt rijden, zonder het gebruikelijke prijskaartje.

Occasionlease

Bij occasionlease least u een gebruikte auto. Dit is ideaal voor een startende ondernemer of voor een nieuwe medewerker met een tijdelijk contract. Het voordeel van occasionlease is dat de auto snel leverbaar is en een soepeler kredietacceptatiebeleid kent.

Sale & leaseback

Indien het kapitaal dat het wagenpark in beslag neemt, beter in andere bedrijfsactiviteiten geïnvesteerd kan worden is Sale & leaseback een goed alternatief. Het wagenpark wordt door Myleasecar ingekocht en vervolgens tegen aantrekkelijke leasetarieven aangeboden. Zo haalt u liquiditeit uit uw wagenpark en brengt het terug naar uw core business.

Bedrijfswagenlease

Het leasen van een bedrijfsauto kan voor u als ondernemer een grote uitdaging zijn. De adviseurs van Myleasecar gaan het veel makkelijker voor u maken. U wordt geadviseerd in de zoektocht naar de juiste bedrijfsbus en wij geven advies in alle randzaken die erop of eraan moeten komen zoals: betimmering, bestickering, routevolgsysteem, etc. Daarnaast adviseren wij u in de beste leaseoplossing voor uw organisatie.

Private Lease

Private lease is een vorm van leasen die steeds populairder wordt onder particulieren. Dit betekent dat u als particulier voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto kunt rijden. Private lease is altijd volgens de full operational lease vorm, waarbij kosten voor onderhoud, reparatie, banden, schadeafhandeling, verzekering, motorrijtuigenbelasting etc. zijn inbegrepen. De private leaseauto is niet uw eigendom, maar u mag hem wel gebruiken gedurende de afgesproken looptijd.