Wat is netto operational lease?

Met operational lease kunt u een zakelijke leaseauto rijden voor een vast bedrag per maand. 

Bij netto operationele lease draagt u de verantwoordelijkheid voor de operationele kosten, zoals onderhoud, verzekering en belastingen, gedurende de leaseperiode. U heeft zo meer vrijheid en controle over de operationele aspecten van het voertuig.

Behoudt uw financiële middelen

Netto operationele lease biedt u de mogelijkheid om uw financiële middelen volledig beschikbaar te houden voor uw bedrijfsvoering, aangezien de auto niet op uw balans wordt opgenomen (off-balance). Bovendien heeft u bijna altijd een koopoptie, waardoor u de auto aan het einde van de netto operationele leaseovereenkomst kunt overnemen.

Helder en duidelijk

Met operational lease betaalt u een vast maandelijks bedrag, waardoor u een duidelijk beeld heeft van uw kosten en budget. Dit maakt financiële planning eenvoudiger.

Met operational lease worden veel administratieve taken zoals verzekeringen, wegenbelasting en pechhulp door de leasemaatschappij afgehandeld, waardoor u minder administratieve lasten heeft.

Voordelen operational lease

Snel leverbaar

Nieuwe auto’s hebben steeds vaker een lange levertijd. Maar wij hebben voldoende zakelijke leaseauto’s op voorraad met snelle levertijden.

Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto voor een laag tarief? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn gelieerd aan de Huijink Mobility Groep en hebben daardoor altijd een auto die bij u past.