Wat is Sale & leaseback?

Sale & leaseback bij autolease is een financiële transactie waarbij u als klant uw eigen auto verkoopt aan een leasemaatschappij en deze vervolgens terug least. Met andere woorden, u verkoopt uw auto aan de leasemaatschappij en huurt het vervolgens terug via een leasecontract.

Direct liquiditeit

Door uw auto te verkopen en terug te leasen, kunt u directe liquiditeit genereren. U ontvangt direct een geldbedrag voor de verkoop van uw auto, waardoor u financiële middelen beschikbaar hebt voor andere bedrijfsbehoeften.

Voordelen

Geen zorgen meer

Door uw auto’s te leasen in plaats van te bezitten, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten. De leasemaatschappij is verantwoordelijk voor zaken zoals onderhoud, verzekering en administratieve taken, waardoor u zich kunt richten op uw bedrijfsvoering.

Huijink Mobility Group

Als onderdeel van de Huijink Groep bieden wij u het voordeel van continue mobiliteit. We beschikken over een uitgebreide voorraad aan auto’s, zodat u snel de weg op kunt. Bovendien hebben we ons eigen innamecentrum en schadecentrum, waardoor een snelle afhandeling gegarandeerd is.

Dankzij onze sterke positie in de markt en onze onafhankelijkheid kunnen we u de beste service bieden.