Wat is short lease?

Short lease verwijst naar een flexibele vorm van autoleasing waarbij voertuigen voor een relatief korte periode worden gehuurd, meestal variërend van enkele maanden tot maximaal twee jaar.

Het is een populaire optie voor zowel particulieren als bedrijven die behoefte hebben aan tijdelijk gebruik van een voertuig zonder langdurige verplichtingen.

Behoudt uw fexibiliteit

Short lease biedt de mogelijkheid om een auto te huren voor een korte periode, waardoor u niet vastzit aan een langdurig leasecontract. Dit is vooral handig als u behoefte hebt aan een auto voor een specifieke periode, zoals een project of tijdelijke opdracht.

Geen langdurige verplichting

In vergelijking met traditionele autoleasecontracten, waarbij u meestal vastzit aan een contract van enkele jaren, biedt short lease de vrijheid om snel van voertuig te veranderen of het contract op te zeggen zonder grote financiële consequenties.

Short lease biedt u de mogelijkheid om recente modellen en goed onderhouden voertuigen te leasen.

Voordelen short lease

Snel leverbaar

Nieuwe auto’s hebben steeds vaker een lange levertijd. Maar wij hebben voldoende zakelijke leaseauto’s op voorraad met snelle levertijden.

Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto voor een laag tarief? ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn gelieerd aan Huijink Mobility Groep en hebben daardoor altijd een auto die bij u past.